30 INDUSTRIËLE DE KLEPervaring VAN DE JAAR

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Quality Control
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

zhejiang teyi valve co.,ltd.

Van goede kwaliteit geflensde terugslagklep voor verkoop
Van goede kwaliteit geflensde terugslagklep voor verkoop
Uw bedrijfgoederen zijn zeer goed, met de beste dienst. wensend meer korting volgende tijd en zijn eer om samen met van u samen te werken.

—— Mr.Gitendra Chetty

Zeer goede kwaliteit, dank voor suggestie over leveringsregeling. Hoop verder meer samenwerking in.

—— Pooyan Alidoost

Ik ben online Chatten Nu

zhejiang teyi valve co.,ltd.

1 2 3 4
zhejiang teyi valve co.,ltd. zhejiang teyi valve co.,ltd. zhejiang teyi valve co.,ltd. zhejiang teyi valve co.,ltd.
Nieuwe installatie Planning Wenzhouvergaderzaal De Vergaderzaal van Shanghai Het Bureau van Shanghai

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : TEYI
Jaarlijkse omzet : 4000000-7000000
Opgericht Jaar : 1988
Export pct : 80% - 90%

 De KLEPco. van ZHEJLANG TEYL, LTD.was in 1988, met vele jaren van geschiedenis in klepproductie wordt opgericht, specialiseren wij ons in wetenschappelijk onderzoek, ontwerpend productie, verkoop en de dienst die. Het bedrijf wordt gevestigd in Longwan-District dat als „de Kleppenstad van China“ en „van de het Roestvrije staalproductie van China Basis“ is beschouwd. Dit district heeft uniek regionaal voordeel en het fabrieksgebied is dicht aan luchthaven en Lange bleke internationale containerwerf, is het dichtbij Dongtou in het oosten en is farfrom geen station in het zuiden. De Yandangberg is gemakkelijk van toegang, met charmant landschap.

 

  Er zijn momenteel meer dan 230 werknemers en 40 techniektechnici, met inbegrip van 10 hogere ingenieurs. Door internationaal geavanceerd beheerspatroon te introduceren en technische elites van de klepindustrie aan te trekken, heeft het bedrijf grote schaal Intensieve productiecapaciteit na twintig jaar van ontwikkeling gehad. Vele workshops van het lassen van mechanische verwerkingsassemblage en verven met spuitbus zijn opstelling in het bedrijf, is Er verwerkende centre.numerical-controlewerktuigmachine, plasma die lassen evenals meer dan 200 reeks varous de machinemateriaal van de klepverwerking weer opduiken.

 

   De hoofdproducten omvatten: van de de bolklep van de poortklep van de de kogelklepcontrole van de de klepvleugelklep ANSI van de de controleklep worden de hydraulische klep, de sanitaire niveauklep en de pijpmontage, die meer dan 30 verscheidenheden hebben, met meer dan 130 reeksen en duizenden modellen en seproducts ontworpen en volgens binnenlandse en overzee normen zoals ANSI、 BS、 DIN、 JIS、 GB、 JB vervaardigd van ISO、 API、 etc. zij wijd worden toegepast op binnen dustries zoals aardolie, chemische techniek, metallurgie, apotheek, voedsel, stroom, levering en lossing van water etc. Alle producten zijn thuis verkocht ver aan grote en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf wordt toegewijd aan het onderzoeken van internationale markten miljoenen reeksen kleppen momenteel om uitgevoerd te hebben, die in het buitenland aan meer dan tien landen en regio's in Midden-Oosten, Europa van Zuidoost-Azië en Amerika worden verkocht, die van goede reputatie onder talrijke klanten genieten.

 

 Zowel wordt de binnenlandse als overzee geavanceerde productietechnologie geabsorbeerd door ons bedrijf toseek voor ononderbroken innovatie en grotere perfectie van producten van ontwerp, de opsporing van ontwikkelingsprestaties, materiële selectie, die aan assemblage verwerken om ervoor te zorgen dat de verschijning, de prestaties en de economie van producten cliënteneisen kunnen ontmoeten. u in het oosten en is farfrom geen station in het zuiden. De Yandangberg is gemakkelijk van toegang, met charmant landschap.

 

  Specialisatie en hoog - de kwaliteit is de wijzen van bedrijfsverrichting van ons bedrijf. Het is onze de dienstwijze om van klanten vanuit de invalshoek van details attent te zijn, in meer en meer competitiv e van vandaag hangt de markt .we voortdurend de verrichtingsdoelstelling aan om voor ontwikkeling in kwaliteit, benefity, bij het beheer, markt op krediet te zoeken en streeft het forfostering merk van „Teyi“. Wij heten oprecht vrienden van alle gangen van het leven welkom om ons voor bedrijfsbesprekingen te bezoeken om gemeenschappelijke vooruitgang hand in hand te boeken!

Contactgegevens
zhejiang teyi valve co.,ltd.

Contactpersoon: Miss. Jenny Xiao

Tel.: 86-577-56750056

Fax: 86-577-86920388

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)